Gå til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Sæson opskrift

SOMMER MATCHA LATTE

Lav en forfriskende sommerfavorit med Piohni’s ceremonielle matcha og saftig fersken 🍑 Let og lækkert iskaffe-alternativ.

På billedet: Piohni's Matcha Latte serveret på Anantara Resort

INGREDIENSER

  • 5 g Piohni Ceremoniel Matcha
  • 30 ml vand (65℃)
  • 150 ml mælk (vi elsker havremælk)
  • 20 ml ferskenpuré eller ferskensirup
  • Isterninger

SÅDAN GØR DU

  1. Pisk din Piohni Matcha med 30 ml varmt vand med en bambuspisk (chasen) i hurtige W-bevægelser, indtil skummet og jævnt.
  2. Hæld ferskenpuré i bunden af et smukt glas, og tilsæt mælken. Rør rundt.
  3. Tilsæt isterninger i glasset.
  4. Hæld din matcha over til sidst for en smuk lagdelt effekt.
  5. Pynt med spiselige blomster – eller nyd den som den er: sød og suveræn på en dejlig Piohni sommerdag.

Kan man drikke iced matcha om vinteren?

Selvfølgelig – vores stifter Johanne foretrækker iced matcha latter (hele året rundt).