
Sæson opskrift
SOMMER MATCHA LATTE
Lav en forfriskende sommerfavorit med Piohni’s ceremonielle matcha og saftig fersken 🍑 Let og lækkert iskaffe-alternativ.
På billedet: Piohni's Matcha Latte serveret på Anantara Resort
INGREDIENSER
- 5 g Piohni Ceremoniel Matcha
- 30 ml vand (65℃)
- 150 ml mælk (vi elsker havremælk)
- 20 ml ferskenpuré eller ferskensirup
- Isterninger
SÅDAN GØR DU
- Pisk din Piohni Matcha med 30 ml varmt vand med en bambuspisk (chasen) i hurtige W-bevægelser, indtil skummet og jævnt.
- Hæld ferskenpuré i bunden af et smukt glas, og tilsæt mælken. Rør rundt.
- Tilsæt isterninger i glasset.
- Hæld din matcha over til sidst for en smuk lagdelt effekt.
- Pynt med spiselige blomster – eller nyd den som den er: sød og suveræn på en dejlig Piohni sommerdag.
Kan man drikke iced matcha om vinteren?
Selvfølgelig – vores stifter Johanne foretrækker iced matcha latter (hele året rundt).