
Byd Velkommen til Piohni's Lækre Hojicha
HOJICHA LATTE
Mød matchaens lillebror – Hojicha. Lavt koffeinindhold (så du kan nyde den om aftenen), ristet for en dyb, nøddeagtig sødme og det perfekte alternativ til kaffe. Blød, cremet og beroligende.
INGREDIENSER
- 3 g Piohni Hojicha Pulver (brug 4 g til en iced Hojicha Latte)
- 30 ml vand (65℃)
- 1 tsk sukker eller ahornsirup (valgfrit men anbefalet)
- Din foretrukne mælk (vi elsker havremælk barista)
SÅDAN GØR DU
- Pisk Piohni’s Hojicha pulver sammen med vandet.
- Bland grundigt indtil den er glat og let skummende – vi anbefaler en bambus-pisker for bedste resultat.
- Tilsæt 1 tsk sukker eller anden sødning og rør (valgfrit).
- Hæld din hojicha i en kop. Varm eller steam mælken og hæld i. Til en iced latte: fyld et glas med is, tilsæt mælk og hæld hojicha over.
- Rør stille rundt og nyd din lækre og cremede hojicha latte i et roligt øjeblik.
"Jeg håber, du vil nyde din cremede og beroligende Piohni Hojicha Latte lige så meget som vi gør."– Johanne, grundlægger af Piohni
Her er, hvad du skal bruge




Lækker, dyb og dejlig. Smager skønt i en cremet Hojicha Latte.
Hojicha har en dyb, nøddeagtig smag. Den er især elsket af dem, der er nye til matcha, på grund af sin mere bløde og milde smag men med de samme gode sundsfordele.
– 100 % japansk Hojicha pulver
– Smag: Naturligt sød, rund og ristet
– Koffeinindhold: Lavt
– Nettovægt: 30g
Du kender måske allerede Piohnis matcha fra nogle af de bedste caféer og hoteller. Nu introducerer vi det næste nye: Hojicha 焙じ茶 – med lavere koffein end både kaffe og matcha.
Prøv vores opskrift på Hojicha Latte opskrift her.