
Piohni Klassiker
MATCHA TEA
Vores matchamelier, Simon, elsker at se dine Piohni matcha drikke og genposter sine favoritter på Instagram @piohni
På billedet: Piohni's Matcha serveres hos Lille Petra Café, &Tradition. Smag Piohni's matcha i deres fine café på Kronprinsessegade 4 i København.
INGREDIENSER
- 1-2 g Piohni Ceremonial Matcha-pulver
- 150 ml vand (65℃)
- Valgfrit — ægte ahornsirup eller sukker (hvis man er til det lidt sødere)
SÅDAN GØR DU
- Tilsæt Piohni Ceremonial Grade Matcha-pulver i 30 ml varmt vand. Brug 1 g af Piohni's AAA Ceremonielle matcha (en halv teskefuld for en mildere kop) eller 2 g (for en fyldigere smag). Vandets temperatur har stor indflydelse på smagen. Vi anbefaler varmt, men ikke kogende vand, da for høje temperaturer kan brænde det fine pulver og gøre det bittert.
- Bland din matcha i vandet ved at bruge din chasen, bambuspiskeris. Brug hurtige bevægelser og form et "W" med håndleddet for at lufte matchaen, indtil den er en glat masse med fin skum på toppen.
- Valgfrit — tilsæt 1 teskefulde ahornsirup eller sukker i matchaen (eller juster efter ønsket sødme).
- Hæld 150 ml varmt vand i matchaen og rør rundt. Nyd et dejlig øjeblik.