
Piohni-klassikere
ICED MATCHA
Lav en caféværdig ceremoniel matcha latte med is sammen med os. Følg med for at få opskriften!
Billedet: Piohni Matcha serveret på Audo Restaurant, Audo House CPH
INGREDIENSER
Vores matchamelier, Simon elsker at se dine matcha-billeder og reposter sine favoritter på Instagram @piohni
RETNING
1. Tilsæt din Piohní Ceremonial Grade matcha til din matcha-skål med vand. Vi anbefaler ikke at bruge kogende vand, da det brænder det fine matcha-pulver.
2. Hæld matchaen i vandet med dit piskeris af bambus, et traditionelt japansk bambus. Lav en "W"-form med dit håndled med frem-og-tilbage-bevægelser, og bland matchaen, indtil den er skummende og glat.
3. Valgfrit — tilsæt 1 til 2 tsk ægte ahornsirup eller sødemiddel til matchaen. (Dette trin er ikke nødvendigt på grund af den høje kvalitet af vores matcha. Da den er i den øverste klasse inden for ceremoniel kvalitet, er smagen naturligt sødere end de flestes. Nogle foretrækker den måske ekstra sød).
4. Hæld derefter 150 ml af din yndlingsmælk i et glas fyldt med isterninger.
5. Tilsæt matchablandingen ovenpå for en flot vandfaldseffekt. Tag et øjeblik og rør din matcha.
Q: Kan man spise iset matcha om vinteren?
A: Absolut! Vores grundlægger drikker iskold matcha både om sommeren og vinteren!